Tietosuojakäytäntö


Tärkeää tietoa ja keitä me olemme

Tämä tietosuojakäytäntö määrittää, kuinka käytämme sinua koskevia henkilötietoja. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi, mukaan lukien kertomaan sinulle, kuinka käytämme niitä, ja puhumaan oikeuksistasi.

SFS Group Fastening Technology Limited on Englannissa ja Walesissa perustettu yritys numerolla 01737942. Pääkonttorimme on osoitteessa 153 Kirkstall Road, Leeds, LS4 2AT.

SFS Group Fastening Technology Limitedillä on 3 tuotenimeä (SFS Group Fastening Technology Limitedin lisäksi), jotka ovat Gesipa, QBM ja NVELOPE.

Tämä tietosuojakäytäntö on julkaistu SFS Group Fastening Technology Limitedin puolesta ja koskee kaikkia yllä olevia tuotemerkkejä, joten kun viittaamme "verkkosivustoomme", viittaamme asianomaisen toiminimen verkkosivustoon. Kun viitataan termeihin "SFS", "me", "me" tai "me" tässä tietosuojakäytännössä, tarkoitamme SFS Group Fastening Technology Limitediä.

Joitakin toimintojamme tukevat verkkosivustopalvelimet ja tallennusjärjestelmät, joita isännöi ja operoi emoyhtiömme SFS Group AG, Sveitsiin perustettu yritys. Olemme keräämiemme, tallentamiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen rekisterinpitäjä, ja SFS Group AG, jossa se käsittelee näitä henkilötietoja puolestamme, on rekisterinpitäjä. Tietyissä olosuhteissa SFS Group AG on näiden henkilötietojen yhteinen rekisterinpitäjä, esimerkiksi jos SFS Group AG määrittää tietojenkäsittelyn tyypin yhteisten järjestelmien ylläpitämiseksi. Jos tietojen käsittelijä on SFS Group AG, sovelletaan SFS Group AG:n tietosuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta https://www.sfs.biz/ch/en/data-privacy/.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojaselosteen yhdessä muiden tietosuojailmoitusten tai reilua käsittelyä koskevien huomautusten kanssa, joita voimme antaa tietyissä tapauksissa, kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, jotta olet täysin tietoinen siitä, kuinka ja miksi käytämme tietojasi. . Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita ilmoituksia ja tietosuojakäytäntöjä, eikä sen ole tarkoitus ohittaa niitä.

Olemme nimenneet tietosuojayhteyshenkilön valvomaan tätä tietosuojakäytäntöä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää lakisääteisiä oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojayhteyshenkilöön käyttämällä Yhteystiedot-osiossa olevia yhteystietojamme.

Sivustoamme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää tietoja lapsista.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä seuraavasti:
Nimi: Ian Whitehouse
Oikeushenkilön koko nimi: SFS Group Fastening Technology Limited
Sähköpostiosoite: gb_privacy@sfs.biz
Postiosoite: SFS Group Fastening Technology Limited, 153 Kirkstall Road, Leeds, LS4 2AT Puhelin: 0330 0555 888

Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Office of the Information Commissionerille (ICO), Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetulle (www.ico.org.uk). Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheitasi ennen kuin otat yhteyttä ICO:hen, joten ota meihin ensin yhteyttä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ja velvollisuutesi ilmoittaa meille tällaisista muutoksista

Tarkistamme säännöllisesti tietosuojakäytäntömme. Tämä versio päivitettiin viimeksi 18. maaliskuuta 2019. Historialliset versiot saat ottamalla yhteyttä meihin. Voimme tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa. Pääset aina uusimpaan versioon napsauttamalla tietosuojakäytäntölinkkiä verkkosivuillamme.

On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Kerro meille, jos henkilötietosi muuttuvat kommunikoidessasi kanssamme.

Kolmannen osapuolen linkit

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, laajennuksille ja sovelluksille. Näiden linkkien napsauttaminen tai näiden yhteyksien salliminen voi antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolien verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausekkeista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Tietoja, joita keräämme sinusta

Henkilötiedoilla tai henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot). Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja välittää erityyppisiä henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka olemme koonneet seuraavasti:
Yrityksen tiedot sisältävät yrityksesi nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. Jos olet yrittäjä, tämä voi olla nimesi tai toiminimesi sekä asuinosoitteesi ja puhelinnumerosi, ellei yritykselle ole ilmoitettu vaihtoehtoista osoitetta ja puhelinnumeroa. Jos olet parisuhde, tämä voi olla parisuhteen nimi ja osakkaiden asuntojen osoitteet ja puhelinnumerot, jos vaihtoehtoista osoitetta ja puhelinnumeroa ei ole saatavilla.

Ask Nicely


Ask Nicelyn avulla keräämme asiakkailta ja käyttäjiltä palautetta.

Asiakkaiden ja käyttäjien palautteen teknistä tallentamista varten oikeutettujen etujemme perusteella (ts. kiinnostus verkkotarjouksemme analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f. mukaisesti) käytä Ask Nicelyä, Ask Nicely Limitedin tuotetta, Lvl 1, 63 Ponsonby Rd, Ponsonby 1011, Auckland, Uusi-Seelanti.

Euroopan komissio on vahvistanut Uuden-Seelannin riittävän tietosuojan tason tietosuojan riittävää tasoa koskevalla päätöksellä, ja se on näin ollen turvallinen kolmas maa 11 artiklan mukaisesti. 45 GDPR.

Palautetoimintoja käytettäessä muodostetaan yhteys Ask Nicelyn IT-järjestelmiin ja syötetyt tiedot tallennetaan sinne. Ask Nicely -palvelua käytetään automaattisesti lähettämään kyselysähköpostiviestejä asiakkaiden arvioiden ja muun asiakaspalautteen saamiseksi. Kun asiakkaat vastaavat tällaiseen pyyntöön, tietoja, kuten sähköpostiosoitetta, käytetään yhteydenottoon esimerkiksi arvosteluun tai palautteeseen vastaamiseksi. Annettua palautetta ja tietoja ei julkaista. Jos käyttäjät eivät halua antaa asiakaspalautetta, on mahdollisuus peruuttaa tilaus napsauttamalla vastaanotetun sähköpostin alareunassa olevaa tilauksen peruutuspainiketta.
Lisätietoja tästä löytyy osoitteesta https://www.asknicely.com/privacy.
Lataa
Lataa
Close now